Det här med försäkringskassan alltså..

Posted by on 8 maj, 2012

Sicket krångel!

Jag tycker det är så svårt att förstå vissa grejer. Har fått två mail med förklaringar till mig, men ändå så känns det tvetydligt. Nu har jag iallafall suttit och begärt föräldradagar för de timmar jag slutar tidigare, ända sedan jag började jobba(!). Dumt av mig att inte läst på tidigare.

För nu är det ingen hemlighet längre Familjen utökas på Granvägen. I slutet av oktober blir Casper storebror!

Jag har nästan i princip jobbat heltid, men det är ca 13000 jag ändra ”förlorar” per år, så vill ha upp den till full SGI igen. Trodde det hade räckt att göra det ett halvår innan BF på nästa knodd, men där hade jag grymt fel… Då måste man arbetat fulltid, alternativt tagit ut föräldraledighet sedan den dagen jag gick ner i tid. Tur att jag skrivit upp mina övetidsdagar, så jag någorlunda lätt kunde fixa det iallafall.

Men tror nog jag kommer få ett samtal om detta ändå, det är inte lätt att förstå. Dessutom när man jobbar skift så börjar min kvällsvecka på söndagen, så tror det kan bli ytterligare krångel där. Jaja, de får väl ringa, så får de berätta hur jag ska göra istället om det nu ska vara så

Har redan fått se underverket för några veckor sedan, sedan är RUL nu i slutet av maj. Spännande!

3 Responses to Det här med försäkringskassan alltså..

 1. Marleen

  Så underbart roligt för dig/er :):):)

 2. Jenna

  Grattis Fia!
  Vet hur mkt du/ni längtat så jag är otroligt glad för er skull. =)

 3. Maya

  Yaaaay!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>