En toppendag :-)

Posted by on 26 augusti, 2010

Morgonen började dock inte så toppenbra.. Casper sover så himla oroligt, jag får typ ligga och krama honom varje timma för att han gråter i sömnen.. Stackars killen! Hoppas på en bättre natt idag.

Iallafall.. hämtade upp Emelie och Lovis vid halv elva och vi drog en sväng till stan för att leta pyjamas till lillstrumpan. Blev en söt rosa hello kitty, ovanligt Därefter tog vi och åkte ut till landsbygden, närmare bestämt Möne och underbara vännen Linda! Vi blev bjudna på görgo lunch! Casper var dock kinkig mestadels utav tiden, vad hände liksom? Han brukar ju (oftast) uppföra sig bland folk (förutom mammafruppen som brukar ha en kinkig effekt på honom också :-P)

Vi tog en långpromenad (en halvmil med barnvagn/casper i babybjörnen, de ni!), fick höra en hel del om Mönes historia och hade det supermysigt! Vi kom hem till Kronedal och satte oss för en liten fika när Emelie upptäcker att hennes mobil saknades.. Som tur är hittade vi den, så himla gott! Att man är så beroende utav en sådan liten sak, mitt hjärta klappade lite extra av orolighet att vi kanske inte skulle finna den..

Vid fyra-tiden drog vi hemåt, och det var meningen att jag skulle ut och springa min vanliga halvmil, men när jag steg ur bilen hos mamma o pappa för att hämta Molly så sa mina höfter ifrån, ajajaj! Jäkla skit. Så det var bara att hämta upp Jimmy och fara hemåt istället. Fick städat lite härhemma istället nu ikväll och en långpromenad så lite nytta blev det iallafall

Imorgon ska vi nog bara vara hemma hela dagen. Känns som att vi har flängt fram och tillbaks hela veckan, man blir ju trött bara av att tänka på det, haha!

Dags att sova, sov gott!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>