Hälsoblogg

Posted by on 30 augusti, 2013

Har funderingar på ifall jag ska ta upp bloggen igen och skriva för mig själv. Jag gillar att få ner mina känslor och resultat.

Idag började jag med ShapeUp-appen. Lite meckigt och omständigt att försöka få alla kalorier rätt hit och dit, men ska ge det ett försök!

Som det ser ut denna veckan blir det sex träningspass. Två löp, två gym och en pw idag på 6 km. Hoppas jag kan fortsätta så! Hittade ett par löpskor – Nike air, som jag förträngt att jag nångång har köpt. Vad faan Fia?! Haha. Lidit i mina inneskor och så har de funnits längst in i garderoben hela tiden.

På gymmet i torsdag tog jag med Olgas bok, var lättare att gå efter än att improvisera. Olga, Paolo och Mårten. Vilka inspiratörer!!

Vet inte vad jag vägde innan sommaren, men shit måste gått upp massor i sommar. Pinsamt. Men tycker mig känna lite, lite framsteg redan nu så hoppas på en positiv trend! Jimmy fotade mig för några veckor sedan, tänkte jag skulle göra det snart igen för att se om man ser något.

Denna gången hoppas jag det är på riktigt! Vill verkligen gå ner minst 20 kg. Skillnaden denna gången är att jag jobbar med maten också.

Håll tummarna för mig

One Response to Hälsoblogg

  1. Sanna

    Bra bra bra!! Hejja:)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>