Liten kille börjar bli stor!

Posted by on 28 februari, 2011

På bara några dagar har Casper vuxit något så enormt! Vart tog min bebis vägen?

* Han kryper ”riktigt” nu, ålar mest bara om det är bråttom-bråttom någonstans! Bara sådär? Jag som hade ställt mig in på att han inte skulle göra detta.

* Ska gå överallt! Behöver om han är koncentrerad bara hålla i ena handen och känna på saker med andra.

* Smaska Kanske behöver utveckla denna lite, och med smaska menar jag att han gäärna vill att man ska låtsas smaska på nappen, eller smaka på hans rån eller liknande. Men han har börjat smaska han också, så igår natt när han vaknade vid fem, kom till vår säng så hörde man ”smasksmasksmask” och en napp som dingla i vädret, man kunde ju knappt hålla sig för skratt då! Min sötnos!

* Han pekar mest hela tiden. På allt! Bara babblar som en liten tok! När vi låg i sängen och gosade häromdan så pekade jag på mig och sa mamma, sedan på Casper och sa hans namn, och till sist på Jimmy och sa pappa. Vad gör inte stora killen om inte pekar på pappa och säger ”pa pa”. Mitt hjärta slog dubbelslag! Sicken kille

Åh vad tiden går för fort nu!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>