Livet som en kriminell.

Posted by on 13 april, 2009

Hade världens värsta dröm inatt.

Jag kom med i ett gäng på fyra. De påverkade mig, förändrade mig, bröt ner mig. Jag var med i både brott, mord.. You name it. Var livrädd för ledaren.. Iallafall, vi blev tagna. Jag berättade allt, och då jag inte varit någon som hållt i mordvapnen så fick jag ett armband (ist för en fotboja, haha) men blev intagen på ett ställe, där Lili o Susie var handledarna där. De grävde verkligen i min hjärna… Djupa minnen och händelser. Det värsta var att ledaren också var på samma ställe, och försökte bevaka varenda steg jag tog. Ryser!!
Där någonstans vaknade molly till, och jag kunde inte somna om/in i samma dröm igen.
Men shit va skum den var, den var så verklig…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>