Nu är tävlingen igång!!

Posted by on 1 september, 2011

Då vi väntat på en bättre våg så har min och makens tävling legat på is. Men nu har den kommit och idag körde vi igång!

10% ska bort, och vem kommer att vinna?!

Jag är så kass att jag inte vågar avslöja hur mycket jag ska gå ner, men vi ska båda två gå ner över 5 men under 10 kg iallafall (visst säger det mycket?!)

Tycker det är så skumt att jag väger 2 kg mindre än när jag vägde in mig hos barnmorskan med Casper, men jag ser ut som värsta fläskisen?! Tycker verkligen inte att min mage hängde såhär mycket innan jag blev gravid, och jag tycker inte jag är ”smalare” någon annanstans heller, så vaaaaad är det som är fel?! Gah!

Vi börjar tävlingen med popcorn. Aja baja..

2 Responses to Nu är tävlingen igång!!

  1. Emelie

    Jag vet, du har ju klagat lite att du inte har lika bra minne å så juh. Där har du två kilo lättare hjärna;) du kanske har fått mindre rumpa? Den ser man ju inte så bra:P jag håller på dig att du vinner<3

    • sofia

      Haha!! Så måste det ju vara! Med hjärnan alltså tyckte det ekade lite väl häruppe

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>