Så många kloka vänner

Posted by on 13 oktober, 2013

Jag är så glad över att ni finns. Vänner i min närhet, vänner jag aldrig träffat, vänner överlag helt enkelt – som kommer med så mycket feedback, peppning och motivering.

Jag har kommit 25% av min resa neråt, men, det grämer mig inte lika mycket nu som i början för två månader sedan. Det är JAG som ska må bra, då spelar det egentligen ingen större roll vad som står på vågen. För det kommer att minska där, men det får ta den tid det tar. Såklart jag vill vara nere redan nu, men vägen är lång och inte spikrak. Men det här är en livsinvestering, inget kortsiktigt mål. Jag SKA bli den bästa Fia jag nånsin kan bli!

One Response to Så många kloka vänner

  1. Jenna

    Helt rätt tänkt.
    Ska man göra det ”på riktigt” och må bra under resans gång så tar det tid.
    Inga ”quick-fix” här inte – go for life!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>