Uppe i tid :-)

Posted by on 12 september, 2009

För en gångsskull så är jag uppe i tid två dagar i rad! Gottans!!
Känns som att man får så mycket mer gjort.. Även fast jag brukar ta en tuppis nån gång under dagen… :-O

Lyssnade precis på E.M.D:s Youngblood, I know att det är lite fjortisvarning på det men jag fastnar så i Dannys sångröst, den går ju inte att jämföra med de andras.. Å nu gick Spotify över till min gamla högstadie-flamma favvoband (ett utav) Another Level – Freak me. HAHA! Den är ju så bra! Älskade han som bara pratade med lite härligt farlig stämma.. ”baby don’t you understand, i wanna be your nasty man” , mjaaau Om ni lyssnar på låten o ser albumet så var det han längst ner till höger. Vet dock INTE om jag tycker han är så hot som jag gjorde då *fniss*

Ska väl gå och börja greja med data/gästrummet.. Eller duscha.. Eller.. sitta kvar här, suck

Ha en toppenlördag!!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>